Marcus Rashford og Ashley Young, Manchester United, England

Johannes Strand

22. august 2020

EnglandEuropa LeagueInter MilanSevilla

Faktisk må vi skru tiden tilbake til 2001 for å finne sist gang en engelskmann startet en europeisk finale.

Det melder Opta.

Saken fortsetter under videoen

Fredag kveld gikk Sevilla til topps i Europa League etter å ha slått Inter Milan 3-2 i finalen. Ashley Young spilte hele kampen for italienerne.

Faktisk må vi skru tiden tilbake til 2001 for å finne sist gang en engelskmann startet en europeisk finale for en ikke-britisk klubb. Den gangen var det Owen Hargreaves som spilte fra start av for Bayern München i Champions League-finalen mot Valencia.

Også en annen tidligere Manchester United-spiller havnet i fokus fredag kveld. Romelu Lukaku sendte nemlig Inter i ledelsen etter bare fem minutter. Samme mann scoret selvmål 74 minutter ut i kampen, noe som sørget for at Sevilla vant kampen.

Luuk de Jong, som har en fortid i Newcastle på lån, scoret de to andre målene for spanjolene. Diego Godin scoret Inters andre mål.