United-stjernen gikk seirende ut i duell mot norsk landslagsvenninne

Isak Brønseth

27. mars 2021

Manchester UnitedWest HamWomen's Super League

Manchester United vant 2-0 mot tabelljumbo West Ham United i Women’s Super League. Maria Thorisdottir hadde en god dag på jobben.

Thorisdottir sto for den målgivende pasningen til Lauren James, som sørget for 1-0-scoringen til hjemmelaget etter 49 minutter. Den norske forsvarskjempen stanget ballen til lagvenninnen, som også sendte ballen i mål med et hodestøt. Kvinnelaget spiller vanligvis kampene sine på Leigh Sports Village, og dette var deres første opptreden på Old Trafford.

Seks minutter senere doblet Manchester United ledelsen, da Christen Press satte ballen i nettet. Sluttresultatet ble 2-0.

Her kan du se målene:

Dette var en viktig seier for Manchester United, som kjemper for å beholde tredjeplassen i ligaen. Arsenal er like bak dem på fjerdeplass.

For West Ham United og Cecilie Kvamme ser hverdagen derimot mørkere ut. London-laget ligger helt nederst på tabellen, med 9 poeng etter 16 kamper. De har kun vunnet to kamper gjennom hele sesongen, og sist gang de tok tre poeng var 13. desember, da Bristol City ble slått 4-0.

Det er likevel kun ett poeng opp til trygg grunn for West Ham, siden det bare er sisteplass som gir nedrykk når sesongen er over i Women’s Super League.