Rangers vant på bortebane og forlenget sin elleville statistikk

Isak Brønseth

19. februar 2021

Europa LeagueRangersScottish PremiershipStatistikk

Steven Gerrard og Rangers leder den skotske ligaen suverent. Torsdag kveld imponerte de også i Europa League.

Laget hadde reist til Belgia for å møte Royal Antwerp i 16-dels finalen av turneringen. Ikke lenge før pause sendte Joe Aribo Rangers i ledelsen. Noen minutter senere scoret derimot hjemmelaget to mål, og da kampen var halvspilt ledet Royal Antwerp 2-1.

Borna Barisic utlignet for Rangers på et straffespark etter 59 minutter, men Martin Hongla sendte igjen hjemmelaget i ledelsen da 67 minutter var unnagjort.

Rangers hadde da sluppet inn tre mål i samme kamp. Dette er like mange som i alle de elleve kampene før til sammen:

Men Gerrards mannskap har nesten ikke tapt en eneste kamp denne sesongen, og det skulle heller ikke skje denne kvelden. Ryan Kent utlignet først til 3-3, før laget fikk tildelt en ny straffe som Barisic igjen scoret på etter 90 minutter.

Bare tapt én kamp

Med 4-3-seier på Bosuilstadion har de nå et godt utgangspunkt før returkampen på Ibrox Stadium. De har heller ikke tapt siden St. Mirren sendte dem ut av Ligacupen i midten av desember. Dette er også deres eneste nederlag gjennom hele sesongen.

Av sine siste 40 kamper i alle turneringer har hele 33 av disse endt med seier. Seks av dem har endt med uavgjort.

Neste kamp mot Royal Antwerp spilles torsdag 25. februar. Før den tid kommer Dundee United på besøk til Glasgow kommende søndag. Etter 29 serierunder leder Rangers Scottish Premiership med 15 poeng over erkerival Celtic. De ligger med andre ord godt an til å bli ligamester for første gang siden 2010/11-sesongen.