Wolves-sjefen med urovekkende uttalelser: – Fotball vil aldri bli det samme igjen

Foto: REUTERS / DYLAN MARTINEZ

Morten Haugdahl Lie

11. januar 2021

Premier LeagueWolverhampton

Wolves-sjef Nuno Espirito Santo er bekymret for at fotball aldri vil bli det samme hvis all fotball nok en gang må settes på vent.

Det skriver Sky Sports mandag.

Saken fortsetter under videoen

En økning i koronavirus-saker og en rekke kamputsettelser har ført til snakk om en potensiell pause med fotball igjen.

Premier League rykket ut i desember og uttalte at de ikke diskuterte et slikt forslag, til tross for en uenighet mellom managerne om å ta en pause midt i sesongen for å prøve å redusere smitten.

Wolverhampton, Molineux Stadium, England
KORONAVIRUSET HERJER: Det er vanskelig å se for seg når stadionene kan fylles opp igjen med dagens smittetall. Foto: Reidmail/Wikipedia

Premier League fortalte at de har tillit til sine Covid-19-protokoller og at de har tro på at kampene vil bli fullført med hjelp av de.

– Jeg vet ikke helt sikkert hva som er best. Det jeg tenker og det jeg er redd for, er at hvis avgjørelsen er å stoppe nå, så vil ikke fotballen bli den samme igjen, sa Santo foran tirsdagens kamp mot Everton.

Deretter kommer portugiseren innpå temaet «Super League».

– Dette er min største frykt fordi terminlisten vil bli hinsides. Det vil bli umulig å fullføre ligaspillet og deretter tenke på EM. Det jeg føler er at hvis vi stopper, vil alt endre seg. En ny fotball vil komme, sannsynligvis med Super League, med nye konkurranser, og da vil det være et spørsmål om hvilke klubber som overlever. Så det er en tøff beslutning å ta, sa Wolves-sjefen.

Wolverhampton møter Everton på Molineux tirsdag kveld.

Les også:

Trøndersk stortalent kan være «den nye Ajer»

Premier League-kamp utsettes: Nå blir det rokkeringer i terminlisten