Wilder hardt ut mot Klopps rop om fem innbyttere: – Min sympati er ikke stor

Morten Haugdahl Lie

21. november 2020

Premier LeagueSheffield United

Sheffield United-sjef Chris Wilder støtter ikke Jürgen Klopps rop om fem bytter i løpet av en kamp.

På fredagens pressekonferanse avfeide Wilder Klopps bekymring over spillernes helse. Han er sikker på at å gå tilbake til fem bytter vil bare hjelpe de største lagene, skriver Daily Mirror.

Saken fortsetter under videoen

Sheffield United har konsekvent stemt i mot fem innbyttere, og Wilder sier at det å kunne utnytte en bred tropp gjør det enda vanskeligere for Sander Berges Sheffield.

– La oss legge kortene på bordet, Klopp vil det beste for Liverpool. Jeg har utrolig stor respekt for disse topp-managerne fordi de oppnår gode resultater og vinner ting. Men de er egoistiske, de vil sin egen klubbs beste. De bryr seg ikke om Sheffield United eller England, sier Wilder.

Han mener bare de største klubbene i ligaen tjener på muligheten til å bruke fem innbyttere.

– De er bekymret for Liverpool, Manchester City og Chelsea-spillernes helse, som jeg forstår og respekterer. Jeg vil det beste for Sheffield United, og det hjelper oss ikke å ha fem innbyttere.

Jürgen Klopp og Ole Gunnar Solskjær, Liverpool og Manchester United, England
BEKYMRET: Både Klopp og Solskjær har klaget på tett kampprogram og for få bytter denne sesongen. Foto: Action Plus / David Blunsden

Wilder erkjenner at han ikke har den største sympatien til managerne som klager på et tett kampprogram.

– Min sympati for dem er ikke stor. Hvis Manchester City spiller på en onsdag kveld i Ytre Mongolia og deretter må spille klokken 12.30 på en lørdag, så må de spille klokken 12.30 på en lørdag!

Sheffield United tar i mot West Ham på Bramall Lane lørdag. The Blades står med bare med ett poeng etter de første åtte kampene i Premier League.