West Bromwich med viktig seier: Nå har han endelig funnet scoringsformen

Callum Robinson. Foto: Preston North End F.C.

Isak Brønseth

13. april 2021

Premier LeagueStatistikkWest Bromwich

West Bromwich Albion ligger nest sist på tabellen i Premier League. 3-0-seieren mot Southampton i går smakte derfor godt.

West Bromwich ledet 2-0 til pause på The Hawthorns etter scoringer fra Matheus Pereira og Matthew Phillips.

Etter hvilen økte Callum Robinson ledelsen til 3-0. I en periode av kampen der bortelaget egentlig hadde tatt mer styring, mottok han en fin pasning fra Okay Yokuşlu. Robinson satte deretter ballen forbi Fraser Forster i Southampton-målet.

Dette var Robinsons tredje scoring på de siste to kampene i Premier League. Forrige kamp noterte han seg for to nettkjenninger da West Brom sjokkerte Chelsea og vant 5-2 på Stamford Bridge. Dette er like mange som han hadde scoret på sine 41 kamper før dette i turneringen.

Et lite håp

West Bromwich har nå 24 poeng, og med syv serierunder igjen er det åtte poeng opp til Newcastle United på trygg grunn. Sheffield United ligger på sisteplass i Premier League med 14 poeng.

West Brom har derimot et tøft kampprogram foran seg. Neste uke møter de Leicester City på bortebane. De har også igjen kamper mot Arsenal, Liverpool, West Ham United og Leeds United.

Stillingen mellom Brighton & Hove Albion og Everton i den andre kampen som ble spilt mandag kveld ble 0-0.