United har ikke scoret flere mål siden de vant ligaen

Isak Brønseth

22. februar 2021

Manchester UnitedPremier LeagueStatistikk

Manchester United har scoret 53 mål i Premier League så langt denne sesongen. Sist de hadde flere etter 25 runder var i 2013.

Da var Sir Alex Ferguson fremdeles manager. Skotten ledet laget i sin siste sesong, som endte med 89 poeng og ligagull.

Etter 25 serierunder den gang hadde United scoret 60 mål i Premier League. Under ledelse av Ole Gunnar Solskjær står de nå med 53 mål etter like mange runder. Ingen av hans forgjengere etter Ferguson har klart å levere like mange eller flere scoringer på dette stadiet.

Vant nok en gang

Solskjærs mannskap slo Newcastle United 3-1 på Old Trafford søndag kveld. Marcus Rashford scoret først en halvtime ut i kampen. Deretter utlignet Allan Saint-Maximin for bortelaget ni minutter før pause.

Daniel James sendte derimot Manchester United tilbake i ledelsen etter 57 minutter, før Bruno Fernandes scoret på straffespark da det gjensto et kvarter av kampen.

Dette var deres andre seier på rad etter at de slo spanske Real Sociedad 4-0 i Europa League i midtuken. Kommende torsdag spilles returoppgjøret på Old Trafford.

United ligger derimot på andreplass i Premier League, hele ti poeng bak byrival Manchester City. Søndag venter også en tøff kamp i ligaen når de gjester Thomas Tuchels Chelsea på Stamford Bridge.