United-eieren fikk klar beskjed i møte med supporterne

Old Trafford, Manchester United, England
Foto: Johannes Strand

Isak Brønseth

14. juni 2021

Manchester UnitedPremier League

Joel Glazer deltok i et møte med Manchester Uniteds supportere for første gang siden de tok over klubben i 2005. Amerikaneren ble utsatt for sterk kritikk.

Dette skjedde i et nettmøte tidligere denne måneden, ifølge BBC. Glazer-familien har stått på eiersiden i Manchester United siden 2005, men dette var første gang et slikt møte fant sted.

Saken fortsetter under videoen

Én av supporterne skal ha sagt at klubben er blitt en vits da vedkommende stilte sitt spørsmål. Det hele skal dreie seg om misnøye med eierskapet, spesielt etter at klubben var blant de som ville danne en ny europeisk superliga.

– Problemet nå er at folk ler av oss, Joel. Vi er blitt en vits. Det finnes memes overalt på internett. Det finnes ikke noe verre enn å bli ledd av på denne måten, sa Chas Banks. 71-åringen jobber for organisasjonen for Manchester Uniteds supportere med nedsatt funksjonsevne.

Joel Glazer fikk også spørsmål om United-legenden Gary Neville sine kommentarer, og svarte følgende:

– Gary har vært veldig kritisk til oss, men det er greit. Alle har sine synspunkter. En kan si at noen skal ti stille fordi de ikke sier noe bra om deg, eller du kan lytte til dem. Jeg synes ikke vi skal ignorere noen. Gary er en legende med gode ideer og gode tanker.

Les også:

Tidligere Liverpool-profil tar over engelsk klubb: – Må få klubben på riktig vei

Skal ha Mourinho-erstatter klar: Tottenham presenterer ny manager denne uken