Tottenham-stjerne vil forlate klubben: Avslører hvilken klubb han helst vil spille for

Foto: Steffen Prößdorf / Wikipedia

Morten Haugdahl Lie

1. juni 2021

Premier LeagueTottenham

Tottenham-spiller Serge Aurer forteller at han kommer til å forlate klubben.

Til Le´Equipe, sier Elfenbenskysten-backen at han har nådd «slutten av en syklus» i Nord-London, med et år igjen av kontrakten med Spurs.

Saken fortsetter under videoen

– Alle vet at hvis jeg ønsket å forlenge kontrakten min i Tottenham, så hadde jeg allerede gjort det. Jeg kommer ikke til å gjøre det om seks måneder. Jeg har opplevd Premier League og en Champions League-finale. Jeg har nådd slutten av en syklus, og det er på tide å se andre steder, forteller Aurier.

28-åringen, som kom til Spurs fra Paris Saint-Germain i 2017, sier også at en retur til den franske hovedstaden ville være hans foretrukne overgang i sommer.

– Jeg har aldri skjult mitt ønske om å gå tilbake til PSG en dag. Det er min barndomsklubb, og jeg er fremdeles PSG-supporter, så jeg kan gjerne snakke om det. Hvis klubben kommer med et tilbud i sommer, vil PSG absolutt være blant mine beste valg.

ØNSKER SEG TILBAKE: Aurier spilte for PSG fra 2014 til 2017. Foto: Wikipedia

Auriers kontrakt utløper sommeren 2022, forsvarsspilleren kan forhandle med en utenlandsk klubb allerede fra januar.

Tottenham, som for tiden står uten manager, ser også ut til å miste toppscorer Harry Kane denne sommeren. Spissen skal ha gitt beskjed om at han ønsker seg til en klubb som kjemper om titler.

Manchester City, Manchester United og Chelsea kobles stadig til den engelske spissen.

Les også:

Sky Sports: Den tidligere Manchester United-spilleren i samtaler med engelsk klubb