Tidligere Chelsea-spiller hardt ut mot Mourinho: – Han er en brutal fyr

Foto: Agência Brasil/ Wikipedia

Morten Haugdahl Lie

23. oktober 2020

ChelseaPremier League

Den tidligere Chelsea-spilleren, Andre Schürrle, åpner opp om sin vanskelige tid mens han spilte under Jose Mourinho.

Den tidligere tyske landslagsspilleren ble hentet til Chelsea fra Bayer Leverkusen i 2013. Han var en viktig brikke i laget i sin første sesong på Stamford Bridge.

Saken fortsetter under videoen

Så startet nedturen for Schürrle. I et intervju med programlederen, Joko Winterscheidt, innrømmer tyskeren at han ofte følte seg dårlig behandlet av Mourinho i løpet av sin tid i Chelsea.

– Han er en brutal fyr, jeg tenkte ofte: Hvorfor behandler han meg slik? Hvorfor gjør han dette mot folk?, starter den tidligere kantspilleren før han fortsetter:

– På den tiden klarte jeg ikke å håndtere de tingene han ønsket av meg på grunn av det psykologiske presset han skapte. Den gangen var det ekstremt vanskelig. Jeg kjørte ofte hjem etter samtaler med ham og tenkte bare at jeg ikke kunne fortsette lenger. Hva kunne jeg gjøre? Han bygde opp et så ekstremt press og jeg mistet selvtilliten steg for steg.

Schürrle la opp noe overraskende fra fotball tidligere i år i en alder av bare 29 år. Han uttalte da at ensomhet og endeløs konkurranse ble for mye for han.

Les også:

Verdensmester og tidligere Premier League-spiller legger opp