Storscoreren etter nytt finaletap: – Jeg vil vinne trofeer

Harry Kane, Fabinho, Joel Matip, Liverpool og Tottenham, England
Foto: Kai Pfaffenbach / Reuters

Isak Brønseth

28. april 2021

Premier LeagueTottenham

Harry Kane ligger an til å bli Tottenhams toppscorer på nytt denne sesongen. Titler har det derimot blitt lite av for 27-åringen.

Søndag tapte London-laget nok en finale da Manchester City vant 1-0 på Wembley i finalen i Ligacupen. Dette er den tredje finalen Tottenham har tapt med Harry Kane på laget. De tapte også Ligacup-finalen i 2015 mot City, og finalen i Champions League mot Liverpool i 2019.

Saken fortsetter under videoen

Forrige gang Tottenham vant et trofé var i 2008, da de slo Chelsea 2-1 i finalen i nettopp Ligacupen.

For Kanes del betyr en ny nedtur nye spekulasjoner om en mulig overgang. Flere medier har meldt at han ønsker seg vekk fra klubben for å vinne trofeer.

– Jeg vil vinne de største titlene som er mulig å vinne, og for øyeblikket gjør ikke vi det. Individuelle priser er fint, de er også fantastiske å vinne. Når jeg en dag ser tilbake på karrieren min, vil jeg nok verdsette dem enda mer. Men akkurat nå er målet som spiller å vinne trofeer, sa Kane til BBC etter kampen.

Kane, som også har spilt 53 kamper og scoret 34 mål for det engelske landslaget, har en kontrakt med Tottenham som varer til 2024. Denne sesongen har han scoret 31 mål på 44 kamper for sitt klubblag, og vant prisen som årets spiller i Premier League på London Football Awards.

– Det føles litt rart. Jeg vil heller vinne titler med et lag akkurat nå i tillegg til denne prisen, men nå er det slik. Jeg er stolt av å vinne denne kåringen, siden det betyr at jeg har gjort det bra på banen. Jeg må bare fortsette med det, sa Kane.

Les også:

Norsk unggutt signerte proffkontrakt med Leeds

West Ham-spillerens kontroversielle røde kort ble trukket tilbake