Stjernespilleren skrev ny kontrakt med Ancelottis Everton

Foto: DAVID KLEIN / REUTERS

Morten Haugdahl Lie

24. februar 2021

EvertonPremier League

Lucas Digne har signert en ny kontrakt med Everton som strekker seg frem til juni 2025.

Digne kom til Everton fra Barcelona i 2018. På 97 kamper har han vært involvert i 24 mål, scoret fem og assistert ytterligere 19. Han ble også  kåret til klubbens beste spiller i debut-sesongen.

Saken fortsetter under videoen

Den tidligere Paris Saint-Germain-spilleren sier at han vil hjelpe Carlo Ancelottis Everton med å ta klubben tilbake til Europa.

– Fansen fikk meg til å føle meg hjemme helt fra begynnelsen. Vi har et stort prosjekt på gang med denne klubben og kan klare å nå Europa-plassering i ligaen både denne sesongen og de neste årene. Jeg vil spille i Europa, og Everton er det beste stedet å gjøre det, sier Digne til klubbens Tv-kanal.

EVERTON HAR NOE PÅ GANG: Carlo Ancelotti har tatt Everton et steg videre denne sesongen. Foto: Светлана Бекетова / Wikipedia

Franskmannen gikk glipp av syv kamper etter å ha pådratt seg en ankelskade i november, siden har han spilt hver eneste kamp for Everton som ligger bare fem poeng bak fjerdeplassen per dags dato.

Nå hyller han Everton-sjefen for den gode formen laget er i.

– Han [Ancelotti] har vunnet Champions League tre ganger, han har denne vinnermentaliteten. Han har opplevelsen. Han vet når han kan roe ned gruppen og når han kan presse oss. Han er den perfekte treneren for oss.

Les også:

TV-profilen anbefaler disse stadionene. Men én stadion ber han deg styre unna