Solskjær sammenligner sin nye stjerne med Cristiano Ronaldo

Manchester United's Bruno Fernandes
Foto: Jason Cairnduff / Action Images

Isak Brønseth

28. november 2020

Manchester UnitedPremier League

Bruno Fernandes har storspilt for Manchester United helt siden han ankom klubben i januar i år. Manager Ole Gunnar Solskjær er svært begeistret for portugiseren.

Etter å ha spilt 35 kamper for Manchester United har Bruno Fernandes vært direkte involvert i 34 scoringer. 26-åringen står med 21 mål og 13 målgivende pasninger.

Saken fortsetter under videoen

Da United knuste İstanbul Başakşehir 4-1 i Champions League tirsdag kveld sto Fernandes for to av scoringene. Ole Gunnar Solskjær er svært begeistret for Fernandes, og under en pressekonferanse i forkant av den kommende Premier League-runden ble han spurt om Fernandes kunne sammenlignes med en annen velkjent portugiser.

Cristiano Ronaldo er fremdeles Uniteds beste spiller i Premier Leauge-æraen. Den nåværende Juventus-stjernen scoret 118 mål på 292 kamper for klubben før han dro til Real Madrid sommeren 2009.

– Han har definitivt den samme tilstedeværelsen [som Ronaldo]. Han har den samme virkningen og innflytelsen på lagkameratene sine. Det er bare å se på resultatene våre siden han kom hit. Han har masse energi og gode lederegenskaper. Han er en lagspiller, som blir helt avgjørende for oss framover, sa Solskjær på pressekonferansen.

Ole Gunnar Solskjær, Manchester United, England
Ole Gunnar Solskjær mener Bruno Fernandes har den samme innvirkningen på United som Cristiano Ronaldo hadde. Foto: Reuters / Toby Melville

Manchester United møter overraskelseslaget Southampton på bortebane søndag. Laget sliter fremdeles med skader på spillere som Paul Pogba, Marcus Rashford, Luke Shaw, Scott McTominay, Victor Lindelöf og Aaron Wan-Bissaka.