Solskjær bekrefter: To spillere er uaktuelle, mens flere er usikre mot Liverpool

Jürgen Klopp og Ole Gunnar Solskjær, Liverpool og Manchester United, England
Foto: Action Plus / David Blunsden

Morten Haugdahl Lie

17. januar 2021

LiverpoolManchester UnitedPremier League

Manchester United er definitivt uten to spillere til møte med Liverpool, mens Anthony Martial er blant dem som er usikre.

Anthony Martial og Nemanja Matic så ut til å pådra seg muskelskader mot slutten av kampen mot Burnley forrige tirsdag. Fredag bekreftet Solskjær at flere spillere fikk hard medfart på Turf Moor.

Saken fortsetter under videoen

Vel, jeg tror vi har like mange skader som Liverpool. Det er slik fotball er, du får skader, og det er en del av spillet. Vi vil se på lørdag hvem som blir spilleklar for søndagens kamp. Vi fikk et par smeller mot Burnley som jeg ikke er helt sikker på, fortalte Solskjær på fredagens pressekonferanse. 

Nordmannen avslører at to spillere definitivt er uaktuelle.

Anthony (Martial) kan fortsatt bli klar. De eneste som absolutt er ute er Brandon Williams og Phil Jones. Et par andre er muligens i tvil, men vi krysser fingrene.

USIKKER: Anthony Martial er usikker til søndagens kamp mot Liverpool, men Solskjær krysser fingrene for at han skal bli klar. Foto: Дмитрий Голубович/Wikipedia

– Form spiller ingen rolle

Selv om United og Liverpool går inn til kampen med forskjellige formkurver tror ikke Solskjær at akkurat det blir avgjørende.

– For oss forsvinner all form ut vinduet når vi spiller mot våre rivaler. Vi har selvtillit, men vi er utfordrere og de er mesteren, sa Solskjær.

Ole Gunnar Solskjær
UBESEIRET SISTE 10: De siste ti kampene har gitt Manchester United åtte seire og to uavgjort. Foto: Reuters / Phil Noble

Han påpeker også at det vil være et sjokk om Manchester United vinner borte mot Liverpool.

– Om vi ser på de siste sesongene vil det være et sjokk. Vår posisjon er et resultat av alt det harde arbeidet vi har lagt ned. For øyeblikket fortjener vi vel å være der. Vi ser fram mot kampen og forhåpentligvis kan vi skape noe, avslutter Solskjær.

Les også:

Sir Alex Ferguson med stor Henderson-avsløring: – Vi var klare, så kom kontrabeskjeden

Gladnyhet for Liverpool-fansen før søndagens storkamp