Slo tilbake: Dette svarte Solskjær om Pogba-uttalelsene

Ole Gunnar Solskjær
Foto: Reuters / Phil Noble

Morten Haugdahl Lie

9. desember 2020

Champions LeagueManchester UnitedPremier League

Uttalelsene til Paul Pogbas agent, Mino Raiola, har preget overskriftene inn til Champions League-exiten mot RB Leipzig. Tirsdag fikk Solskjær nok.

Nordmannen måtte i tillegg til exiten, svare på spørsmål om Pogba-uttalelsene til Raiola etter kampen.

Saken fortsetter under videoen

– Troppen har det fint. De er et lag. De står sammen. Så snart Pauls agent skjønner at dette er en lagidrett og at vi jobber sammen. jo bedre er det. Det er nok det siste jeg sier om det. Jeg vil ikke bruke energi på det, sa Solskjær.

Raiola hadde stadfestet at franskmannen ikke vil være i klubben og at Solskjær bør la han dra.

Paul Pogba, Manchester United
HEVDER POGBA VIL DRA: Raiola har ikke holdt tilbake med Pogba-spekulasjoner. Foto: REUTERS / PHIL NOBLE

– Paul trives ikke i Manchester United. Han klarer ikke å vise hva han er god for, slik som folk ønsker. Han må bytte klubb, det er i hans natur. Han har en kontrakt som går ut om halvannet år, men den beste løsningen for alle parter hadde vært om han fikk reise til sommeren, sa Raiola til italienske Tuttosport.

Scoret i to kamper på rad

Pogba måtte finne seg i å starte på benken mot Leipzig. Ifølge Solskjær var det en planlagt avgjørelse som ble gjort allerede før kampen mot West Ham forrige helg. Midtbanespilleren har riktig nok kommet inn og scoret mot både West Ham og nå sist mot Leipzig, men avansement i Champions League sto ikke til å redde.

Solskjær forteller at vrakingen rundt 27-åringen ikke påvirker ham.

– Hva vi snakker om på bakrommet, er noe annet. Jeg kommer ikke til å snakke noe mer om Pauls agent, svarte Solskjær kontant på spørsmål om han har hatt samtaler med Pogba om fremtiden på pressekonferansen etter Leipzig-tapet.

Les også:

Stjernespillerens agent: – Det er over for Pogba i United