Slakter VAR-dommeren: – Vet ikke hva han driver med hjemme, men det der er ikke normal kontakt

Jürgen Klopp, Liverpool, England
Foto: Action Plus / David Blunsden

Morten Haugdahl Lie

14. desember 2020

LiverpoolPremier League

Liverpool berget såvidt med ett poeng borte mot Fulham søndag. Etter kampen var det en skuffet Jürgen Klopp som måtte svare på spørsmål om Fulhams scoring.

Fulham sjokkerte bortelaget den første halvtimen med et konstant og høyt press.

Saken fortsetter under videoen

I det 25. minutt fikk hjemmelaget corner, ballen gikk høyt opp i lufta, og til Mohamed Salah som sto på 18 meter. Egypteren tapte duellen med Joachim Andersen som headet videre til Ademola Lookman. Han spilte videre gjennom til Bobby Decordova-Reid, som avsluttet angrepet med å sette ballen i mål.

Til tross for protester fra Liverpool så det ikke ut til at situasjonen med Salah og Andersen ble sjekket av VAR, og målet ble godkjent.

Mohamed Salah, Liverpool, England
I FOKUS: Salah fikk en liten dytt like før Fulham gikk opp i 1-0-  Foto: Action Plus / David Blunsden

Klopp uenig

Liverpool-sjefen skjønte ingenting da målet ble stående, han kom også med et lite stikk til dommer Lee Mason som var VAR-dommer i søndagens kamp.

– Dytten gir en fordel, og han får ballen. Dersom han ikke dytter Salah, så er det en annen duell, og Salah får ballen. Jeg vet ikke hva Lee Mason driver med hjemme, men det der er ikke normal kontakt i fotball, forteller Klopp til Sky Sports.

VAR-KRITISK: Klopp har nok en gang stilt spørsmål vedrørende VAR-dommerne. Foto: Skjermdump

PGMOL (Professional Game Match Officials Limited), sier i en pressemelding etter kampen at de vurderer situasjonen som normal kontakt.

Etter søndagens uavgjortresultat ligger Liverpool fortsatt på 2.plass i Premier League, kun slått av målforskjell av Tottenham som troner øverst.