Slakter United-spillere etter braktapet: – Han spilte som et barn

Eric Bailly, Marcus Rashford og Jesse Lingard. Foto: Wikipedia

Morten Haugdahl Lie

20. april 2022

LiverpoolManchester UnitedPremier League

Roy Keane var alt annet enn fornøyd med Manchester United etter klubbens store 4-0 nederlag mot Liverpool tirsdag.

Liverpool jakter hele fire titler denne sesongen. Det fikk erkerival Manchester United merke til gangs på Anfield tirsdag. Merseyside-klubben ga seg ikke før det sto 4-0 på måltavla, og sikrer dermed tre viktige poeng i jakten på Premier League-tittelen.

Saken fortsetter under videoen

Over to kamper mot Manchester United denne sesongen, står Jürgen Klopps menn med hele 9-0 i målforskjell da det endte 0-5 på Old Trafford.

NY SEIER: Liverpool kan vinne fire titler denne sesongen. Foto: Skjermdump

Etter kampen sparte ikke tidligere United-spiller, Roy Keane, på noe.

–  Jeg er ikke sint, jeg er bare trist. Det er det motsatte av hva du ønsker i et topplag. Det er ingen ledere, ingen karakterer. Når det blir tøft, faller de bare gjennom, sa Keane til Sky Sports. 

SKUFFET: Roy Keane var en skuffet mann etter Uniteds braktap mot Liverpool. Foto: Finished Goc Air Corps/Wikipedia

Iren mener at United har mistet den stoltheten som en gang var i klubben, og peker ut flere spillere som ikke holder god nok standard.

– Jesse Lingard kom inn for å endre kampen, men han burde forlatt Man United for to år siden. Han er ikke god nok. Rashford spilte som et barn på topp, han fikk riktignok ikke den støtten han trengte, sa Keane. 

Marcus Rashford og Harry Maguire, Manchester United, England
GJENSTAND FOR KRITIKK DENNE SESONGEN: Både Rashford og Maguire har underprestert i takt med laget denne sesongen. Foto: Reuters / JASON CAIRNDUFF

United skal til Emirates Stadium og Arsenal i neste runde av Premier League. Begge klubbene kjemper om den vanskelige fjerdeplassen, en plass Tottenham innehar i skrivende stund.

Les også:

Mike Dean avslører: – Hans tilstedeværelse gjorde det tøft å dømme