Sju managere kobles til Everton-jobben: Liverpool-legende mener denne mannen bør få sjansen

Foto: DAVID KLEIN / REUTERS

Morten Haugdahl Lie

2. juni 2021

EvertonPremier League

Liverpool-legenden Jamie Carragher mener Everton bør vurdere å ansette Rafa Benitez som klubbens neste manager.

Tirsdag sprakk nyheten om at Carlo Ancelotti forlater Everton til fordel for periode nummer to i Real Madrid. Det ble bare halvannet år i den engelske klubben for Ancelotti.

Saken fortsetter under videoen

I sin faste spalte i The Telegraph, skriver Carragher at Everton nå har en åpenbar kandidat til den ledige stillingen som manager.

Benitez har, i likhet med Ancelotti, god erfaring fra Premier League og i toppklubber som Real Madrid. De to managerne har også vunnet Champions League.

Blant navnene som umiddelbart ble linket til Everton da nyheten om Ancelotti sprakk, hvem er mer kvalifisert enn min tidligere Liverpool-sjef Rafa Benitez?, skriver Carragher.

LANSERER BENITEZ: Jaime Carragher mener sin gamle sjef Rafa Benitez bør være aktuell for Everton. Foto: md.faizalsaman / Wikipedia

Ifølge flere britiske medier er sju navn aktuelle for Everton-jobben. Eddie Howe, Nuno Espirito Santo, David Moyes, Ralf Rangnick, Graham Potter, Steven Gerrard og Rafa Benitez er alle nevnt.

– Benitez er tilgjengelig, han er etablert i området, og jeg er sikker på at han er klar hvis Moshiri vurderer en av de mest sjokkerende manager-ansettelsene i fotballhistorien på Merseyside, skriver Liverpool-legenden.

GOD ERFARING: Benitez kjenner Premier League godt. Foto: Wikipedia

Rafa Benitez har vært manager for Liverpool, Inter, Chelsea, Napoli, Real Madrid, Newcastle og Dalian Professional i Kina, som han forlot tidligere i år.

Les også:

Rangers og Gerrard signerte zambisk angrepsspiller