Premier League-spiller slutter på landslaget med umiddelbar virkning: – Håper de er stolte

Foto: Wikipedia

Morten Haugdahl Lie

8. mars 2021

Crystal PalacePremier League

Crystal Palace’s Luka Milivojevic slutter på landslaget med øyeblikkelig virkning etter å ha blitt utelatt fra Serbias 30-mannstropp til denne månedens VM-kvalifiseringskamper.

Det melder Sky Sports.

Saken fortsetter under videoen

Midtbanespilleren, som har spilt 38 kamper for Serbia, havnet på kant med landslaget og Serbias fotballforbund etter landets exit fra verdensmesterskapet i 2018.

Han kritiserte trener Mladen Krstajic offentlig etter å ha blitt byttet ut i kampen mot Sveits. Da Krstajic ble sparket ble Milivojevic kalt tilbake på landslaget av den nye treneren Ljubisa Tumbakovic.

Dragan Stojkovic ble utnevnt til Tumbakovics etterfølger forrige onsdag.

– De utførte oppgaven med å få meg ut

I Stojkovic første tropp har verken Milivojevic eller veteranen Alexandar Kolarov fått plass. Nå raser Crystal Palace-spilleren og annonserer at han gir seg på landslaget.

– Jeg vil takke den nye treneren for at han hjalp meg med å ta en beslutning som jeg har tenkt på en stund. Jeg sier absolutt farvel til min Serbia-skjorte i en alder av 29 år og ønsker landslaget lykke til i fremtiden, sier Milivojevic til den serbiske avisen Belgrade daily newspaper Vecernje Novosti.

SLUTTER PÅ DAGEN: Milivojevic har tatt på seg Serbia-drakten for siste gang. Foto: Wikipedia

Midtbanespilleren mener han bevisst har blitt skyvet ut av landslaget.

– De utførte oppgaven med å få meg ut av landslaget, og jeg kan bare skylde på meg selv for ikke å ha tatt denne avgjørelsen tidligere. Jeg holdt døren åpen for lagets skyld da jeg trodde at ting ville bli bedre. Jeg håper de er stolte av seg selv, sier Milivojevic.

Serbia spiller mot Irland 24. mars, Portugal 27. mars og Aserbajdsjan 30. mars.

Les også:

Norske Leo (17) scoret sitt første mål i skotsk Premiership

Hegemoniet i skotsk fotball er brutt

Sheffield United-sjefen savner nordmannen og kommer samtidig med en brutal avsløring