Opptøyer på treningsfeltet: Arsenal-stjerne slo lagkameraten i ansiktet

Foto: Tânia Rêgo/Wikipedia

Morten Haugdahl Lie

19. november 2020

ArsenalPremier League

David Luiz skal ha slått Dani Ceballos i ansiktet under en treningsøkt forrige uke, ifølge den anerkjente journalisten David Ornstein.

Landslagspausen har vist seg å være utfordrende for mange klubber, ikke minst for Arsenal.

Saken fortsetter under videoen

Mohamed Elneny og Sead Kolasinac testet nylig positivt for Covid-19, flere spillere ble brukt av landene sine mer enn Arsenal ville ha ønsket, Pierre-Emerick Aubameyang sov på gulvet på en flyplass og Willian dro til Dubai til tross for nasjonal nedstengning.

Men det har vært kontroverser på London Colney også. Arsenal tapte stygt hjemme mot Aston Villa i deres siste kamp før pausen, og på treningsfeltet forrige uke gikk det en kule varmt for David Luiz og Dani Ceballos.

De som ikke var borte med sine landslag, deltok i en treningskamp sist fredag. Ifølge avisen The Athletic måtte flere spillere gå i mellom Luiz og Ceballos da manager Mikel Arteta blåste av økten.

SLOSSKAMP: Dani Ceballos fikk en nesestyver av lagkamerat David Luiz forrige uke. Foto: Wikipedia

David Luiz ble taklet av Dani Ceballos i løpet av økten, og etter litt munnhuggeri dem i mellom bestemte Ceballos seg for å konfrontere Luiz etter treningen. Da bestemte Luiz seg for å slå spanjolen i ansiktet. Ceballos skal ha gått i bakken og begynte å blø.

Begge ble sendt hjem, og troppen hadde tre dager fri før de returnerte til London Colney på tirsdag. Da beklaget de to kamphanene til resten av laget, skriver Ornstein på Twitter.

Arsenal tar turen borte mot Leeds på søndag. The Gunners har fått med seg 12 poeng på sine åtte første kamper i Premier League.