Ødegaard scoret i tredje kamp på rad da Arsenal knuste sin motstander

Isak Brønseth

11. desember 2021

ArsenalPremier LeagueSouthamptonStatistikk

Arsenal vant hele 3-0 da bunnlaget Southampton kom på besøk til Emirates Stadium lørdag. Martin Ødegaard kom igjen på scoringslista.

London-laget tok først ledelsen etter 21 minutter. Alexandre Lacazette avsluttet et praktangrep der flere av pasningene i forkant gikk på kun én berøring.

Og bare seks minutter senere doblet Arsenal ledelsen. Kieran Tierney stanget ballen inn foran mål fra venstre side, og der ventet Martin Ødegaard. Han vartet opp med enda et hodestøt, og ballen gikk i nettet bak Southamptons målvakt, Willy Caballero.

Dermed har den norske 22-åringen scoret mål i tre kamper på rad. Først mot Manchester United, deretter mot Everton og i dag mot Southampton.

Etter pausen ville også midtstopper Gabriel være med på moroa. Caballero bommet på ballen da han skulle bokse den ut etter et hjørnespark, og brasilianeren satte ballen i mål med hodet.

Dette var en etterlengtet seier for Arsenal, som hadde tapt sine to siste kamper i Premier League før i dag. For øyeblikket ligger de på femteplass med 26 poeng, men verken Tottenham eller Manchester United har spilt sine kamper denne runden.

Allerede onsdag kommende uke er det klart for et nytt oppgjør på Emirates Stadium. Da kommer West Ham United, som innehar fjerdeplassen på tabellen, på besøk.