Før Newcastles kamp på Turf Moor mot Burnley postet Allan Saint-Maximin en kort video på Twitter, det fikk en Twitter-bruker til å reagere.

Den lynraske Newcastle-spilleren er svært aktiv på Twitter, søndag var intet unntak.

Saken fortsetter under videoen

På denne Twitter-meldingen skulle han imidlertid få et noe frekt svar fra en Everton-supporter.

– Overvurdert spiller som ikke engang får plass på benken vår, skriver Everton-supporteren.

Saint-Maximin svarte først og fremst på banen i kampen mot Burnley. Etter 59 minutter assisterte han rekkekamerat Jacob Murphy som utlignet etter at Burnleys Matej Vydra hadde sendt hjemmelaget i føringen i første omgang.

Bare fem minutter senere sendte franskmannen Newcastle i ledelsen på lekkert vis. Scoringen ble matchavgjørende da Newcastle vant 2-1.

Etter kampen tok Newcastle-spilleren seg tid til å svare Everton-supporteren.

– Takk for din kommentar Patrick, skriver Saint-Maximin samtidig som han legger ved et bilde av en søppelbøtte.

Franskmannen var lenge ute av spill på grunn av Covid-19 tidligere denne sesongen. Nå er han tilbake i form i grevens tid for Newcastle som tok et langt steg mot fornyet Premier League-kontrakt søndag.

2-1-seieren sørget for at Steve Bruces menn ligger seks poeng over nedrykksstreken med en kamp mindre spilt enn Fulham.