Manchester United får kritikk: – Det virker som de er redde

Ole Gunnar Solskjær, Manchester United, England
Foto: REUTERS / TOBY MELVILLE

Isak Brønseth

31. januar 2021

Manchester UnitedPremier League

Solskjær og United spilte uavgjort på bortebane mot Arsenal lørdag kveld. Klubblegenden Roy Keane var ikke imponert etter kampslutt.

– Dette United-laget får meg til å klø meg i hodet. De spiller for Manchester United, og Ole fortsetter å snakke om at disse spillerne er «vinnere». Da må de vise oss det. Dette er United. De signerte for klubben for å vinne fotballkamper, ikke store individuelle priser, sa Keane da han satt i studio hos Sky Sports.

Saken fortsetter under videoen

United styrte til tider kampen på Emirates Stadium, og skapte flere gode sjanser. De klarte derimot aldri å få ballen i mål bak Arsenal-keeper Bernd Leno, og oppgjøret endte 0-0.

Tidligere samme dag vant Manchester City 1-0 mot tabelljumbo Sheffield United. De blåkledde leder dermed Premier League med tre poeng mer og én kamp mindre spilt enn United.

– Min bekymring etter kampen i dag, og jeg har hatt flere bekymringer for dette laget de siste årene, er at de nå har satt seg selv i en ganske bra posisjon i ligaen. Er de klare for det? Det virker nesten som de er redde. De spiller for United. De burde gripe muligheten. Og det gjorde de ikke i dag, fastslo Keane.

Neste kamp for United kommer allerede tirsdag mot Southampton på Old Trafford. Det kan være verdt å merke seg at City har et vanskeligere kampprogram framover, med både Liverpool, Tottenham og Arsenal på planen.

Les også:

Uniteds stortalenter sendes på lån til Belgia og Spania

Historien om det verste laget i Premier League noensinne