Manchester City-stjernen signerte ny langtidskontrakt

Kevin de Bruyne
Foto: Brad Tutterow/Wikipedia

Isak Brønseth

7. april 2021

Manchester CityPremier League

Kevin De Bruyne har skrevet under på en ny avtale med Manchester City. Belgieren blir i klubben fram til 2025.

Det bekrefter City på sin hjemmeside onsdag. Angrepsspillerens nye kontrakt varer i fire år, altså fram til sommeren 2025.

Saken fortsetter under videoen

– Jeg kunne ikke vært mer glad. Siden jeg kom hit i 2015 har jeg alltid følt meg hjemme. Jeg elsker supporterne og familien min trives i Manchester. I tillegg har jeg utviklet meg masse som spiller, sa De Bruyne.

29-åringen var med på å vinne to Premier League-titler med City. I tillegg har han vært med på å vinne FA Cupen én gang, og den engelske Ligacupen fire ganger. De Bruyne uttrykte spesielt stor begeistring for sin manager, Pep Guardiola.

– Alle i denne klubben er ivrig etter suksess. Her får jeg alt jeg trenger for å få ut alt mitt potensiale, så det å signere på denne kontrakten var en enkel beslutning for meg. Jeg spiller bedre enn noen gang, og det er mer i vente.

– Pep og jeg ser fotball på samme måte. Det å ha et slikt forhold til manageren er viktig for meg, fordi våre målsettinger er helt like og vi ønsker å oppnå det samme, fortalte De Bruyne.

Kevin De Bruyne ble hentet til Manchester City fra tyske VfL Wolfsburg. Han har også spilt 80 kamper og scoret 21 mål for det belgiske landslaget siden sin debut i 2010.

I går kveld scoret De Bruyne det første målet i kampen da City slo Erling Braut Hålands Borussia Dortmund 2-1 i Champions League. Returkampen på Signal Iduna Park spilles onsdag neste uke. I mellomtiden tar de lyseblå i mot Leeds United til ligakamp kommende lørdag.

Les også:

Nordmannen scoret sitt første mål i Championship da klubben tok tre viktige poeng