Liverpool-legenden fyrer løs mot Pogba: – Han har aldri gjort det bra nok

Paul Pogba, Manchester United
Foto: REUTERS / PHIL NOBLE

Morten Haugdahl Lie

11. november 2020

Manchester UnitedPremier League

Jamie Carragher sier at Paul Pogba bør selges hvis han ikke konsekvent kan vise det beste av seg selv under Ole Gunnar Solskjær.

I et Talksport-intervju, forteller han at Pogba ikke har vært i nærheten av å prestere siden han kom tilbake til klubben, til tross for et stort navn.

Saken fortsetter under videoen

– Om jeg ville valgt han i mitt United-lag? Nei, det ville jeg ikke. Folk sier han har vunnet VM, men da han kom hit ventet jeg at han skulle drive laget sitt framover, som Gerrard i Liverpool, Lampard i Chelsea eller Yaya Touré i City. Det er kanskje for mye press å legge på en mann, men det var dette vi ble fortalt om han, sier Carragher.

Paul Pogba satt på benken da Ole Gunnar Solskjær og Manchester United måtte slå Everton forrige helg.

KRITISK: Jamie Carragher er ikke imponert over prestasjonene til Paul Pogba. Foto: md.faizalsaman / Wikipedia

Ville solgt franskmannen

Den tidligere VM-vinneren har gjort 11 opptredener i alle konkurranser så langt denne sesongen. Totalt har han spilt 527 minutter.

– Vi snakker fortsatt om hva Paul Pogbas beste posisjon er. Når han har vært i klubben i fire år. Jeg tror det forteller deg at han aldri har gjort det bra nok i noen posisjon eller taktiske oppsett, som forskjellige ledere har hatt i Manchester United, sier Carragher.

Han mener franskmannen bør selges, spesielt hvis Bruno Fernandes skal spille.

– Jeg er sitert på at Pogba og Fernandes ikke kan spille samtidig. Så hvis Fernandes skal spille, noe han bør, så ville jeg tatt pengene for Pogba, avslutter Carragher.