Liverpool-kapteinen: – Jeg er bekymret

Foto: John Jones/Wikipedia

Isak Brønseth

22. desember 2021

LiverpoolPremier League

Liverpool skal spille fire kamper de neste to ukene. Jordan Henderson sier han ikke er sikker på om spillernes situasjon tas alvorlig.

Det uttrykker han i et intervju med BBC Sport. Liverpool spilte uavgjort på bortebane mot Tottenham søndag, og skal nå spille fire kamper på to uker. Skader og korona-tilfeller er også noe som gir manager Jürgen Klopp hodebry framover.

Saken fortsetter under videoen

På tross av den krevende situasjonen bestemte Premier League-klubbene seg for å fortsette som normalt i et møte på mandag.

Dette er 31-åringen kritisk til.

 

– Jeg tror ikke folk forstår hvor intenst dette oppleves før man faktisk opplever det selv. Fotball er alt for oss, og vi ønsker å prestere på vårt høyeste nivå hver gang vi går på banen. Dessverre er dette vanskelig i en så hektisk periode, sier han.

I kveld klokken 20:45 norsk tid møter de Leicester City i kvartfinale i Carabao Cup. Kommende søndag tar Liverpool imot Leeds United i Premier League. Deretter møter de Leicester City og Chelsea i ligaen.

 

– Det har vært slik i noen år nå. Men nå kommer også koronaviruset på toppen av det hele. Det gjør det enda verre og vanskeligere. Jeg er bekymret for at ingen egentlig tar spillernes situasjon alvorlig.

Forrige uke rapporterte Premier League om 90 positive korona-tester. Dette er mer enn noen gang under pandemien. Seks av ti kamper i ligaen ble utsatt forrige helg.

Les også:

Engelsk avis: Manchester United-stjerne ønsker overgang til spansk klubb

Leeds-supporter anklages for rasistiske tilrop