Kryptisk Klopp om interessen for Championship-spiller

Jürgen Klopp, Liverpool, England
Foto: Action Plus / David Blunsden

Liverpool spilte en meget overbevisende kamp mot West Ham i kveld, og vant til slutt 3-1 på London Stadium. Etter kampen svarte Klopp kryptisk på spørsmål om interessen for Preston-spiller Ben Davies (25).

Gjennom søndagen har Liverpool blitt sterkt linket til Prestons midtstopper Ben Davies. Davies skal være en billig løsning for Liverpool, i og med at han bare har et halvt år igjen av kontrakten med Championship-klubben.

Saken fortsetter under videoen

Mot West Ham var det Jordan Henderson og Nathaniel Phillips som utgjorde stopperparet. Duoen løste oppgaven prikkfritt, og begge var blant banens absolutt beste spillere på London Stadium. Mohammed Salah (2) og Georginio Wijnaldum scoret tre vakre mål for Liverpool. Craig Dawson satte inn et reduseringsmål på tampen, men da var kampen for lengst avgjort.

Etter kampen fikk manager Jürgen Klopp spørsmål fra pressen om interessen for Davies.

– Tottenham har en Ben Davies også, lo Klopp, før han fortsatte. – Jeg har ingenting å si om det. Jeg har hele tiden sagt at det vil være naturlig (å hente en midtstopper, journ. anm) i vår situasjon.

– Nat Phillips spilte forresten en flott kamp og Millie (James Milner, journ. anm) ropte til Henderson at han må være forsiktig med å spille slik, fordi han kan risikere å spille der resten av karrieren. Hvis vi spiller som i kveld vil det ikke være noe problem, men om noe skulle oppstå vil vi være litt amputert, avsluttet Klopp.

Både Celtic og Bournemouth skal ifølge Sky Sports ha vist interesse for Davies. Sistnevnte skal være villig til å betale tre millioner pund for den venstrebeinte  midtstopperen. Overgangsvinduet stenger ved midnatt i morgen.

Fikk du med deg disse sakene? 

Historien om det verste laget i Premier League noensinne

Pål er eneste nordmann med kamper for Arsenal: – Ødegaard ville ikke passet helt inn på den tiden