Korona-kaos i Premier League: Dette frykter Solskjær dersom det blir pause

Jürgen Klopp og Ole Gunnar Solskjær, Liverpool og Manchester United, England
Foto: Action Plus / David Blunsden

Morten Haugdahl Lie

30. desember 2020

Manchester UnitedPremier League

Manchester United-manager Ole Gunnar Solskjær tror ikke det utgjør noen stor forandring dersom Premier League velger å ta en pause.

Ifølge avisen The Telegraph skal Premier League-klubbene diskutere en to ukers pause i januar, i frykt for at de stigende smittetallene skal skape kaos.

Saken fortsetter under videoen

Nå er Solskjær bekymret for hva en pause vil gjøre for et allerede hektisk kampprogram, skriver Sky Sports.

– Det er en del av jobben her, at vi som klubber følger protokollene som er gitt. Jeg kan ikke se fordelen med å ha en pause. For når skal vi spille kampene? Vi vet alle at dette året er vanskelig, men jeg tror ikke det å stoppe kampene kommer til å gjøre en stor, stor forandring, sier Solskjær etter kampen mot Wolverhampton.

Ole Gunnar Solskjær, Manchester United, England
VIL FORTSETTE: Ole Gunnar Solskjær frykter et enda mer hektisk kampprogram. Foto: REUTERS / TOBY MELVILLE

Kampen på Old Trafford tirsdag endte 1-0 etter at Marcus Rashford sikret seieren tre minutter på overtid i 2. omgang.

Kampene henger i en tynn tråd

Premier League har bekreftet 18 positive koronavirus-tester blant spillere og ansatte etter den siste testrunden. Det er rekord denne sesongen.

Timer etter at Premier League offentliggjorde de siste tallene, kom det frem at Fulhams kamp mot Tottenham onsdag kveld er i tvil etter at en rekke nye tilfeller av viruset ble registrert av London-klubben.

FULHAMS KAMP I FARE: Scott Parker har nettopp blitt ferdig med sin karantene etter at et familiemedlem testet positivt for koronaviruset. Foto: Skjermdump

Manchester Citys kamp mot Everton mandag ble utsatt timer før avspark på grunn av flere positive tester i Manchester-klubben. Mens Aston Villa-Newcastle ble utsatt tidligere denne måneden etter at mange Newcastle-spillere og ansatte ble rammet av viruset.

Totalt 1479 spillere og ansatte ble testet mellom 21. og 27. desember, 18 personer fikk påvist viruset.