Klopp om tung tid på og utenfor fotballbanen: – Jeg sover ikke mye, men er full av energi

Foto: Wikipedia

Morten Haugdahl Lie

15. februar 2021

LiverpoolPremier League

Liverpool-manager Jürgen Klopp insisterer på at han er full av energi og ikke trenger en pause fra fotballen i en vanskelig periode både på og utenfor banen.

Klopp ledet Liverpool til sin første Premier League-tittel på 30 år forrige sesong, nå mener tyskeren at de regjerende mesternes håp om å beholde pokalen er over etter lørdagens 3-1-nederlag mot Leicester.

Saken fortsetter under videoen

Liverpool har tapt tre seriekamper på rad for første gang siden november 2014 og er 13 poeng bak serieleder Manchester City, som har en kamp mindre spilt.

Harry Kane, Fabinho, Joel Matip, Liverpool og Tottenham, England
SKADEPREGET SESONG: Liverpool har slitt mye med skader i forsvarsrekken denne sesongen. Foto: Kai Pfaffenbach / Reuters

Ifølge Sky Sports, har frykten for at Klopp skal ta seg en pause fra fotballen dukket opp på sosiale medier. Det skal være mye på grunn av hans mors dødsfall, men også den siste tidens dårlige resultater på fotballbanen.

Dette kan imidlertid Liverpool-sjefen avkrefte på mandagens pressekonferanse før møte med Leipzig i Champions League.

– Jeg trenger ikke en pause. Det siste jeg vil gjøre er å snakke om private ting på en pressekonferanse, men alle vet at vi har det vanskelig privat. Ikke bare i de siste tre ukene, men i mye lengre tid, og vi takler det alltid som en familie, sier tyskeren.

Han legger til at han har hodet på rett plass i en tung tid.

– Jeg har jobbet som fotballtrener i 30 år. Hvis jeg er privat, er jeg privat, hvis jeg er på arbeidsplassen min, så er jeg her.

Jürgen Klopp, Liverpool, England
FORTSATT MOTIVERT: Klopp forteller at han har hodet på rett plass. Foto: Action Plus / David Blunsden

– Selvfølgelig blir vi påvirket av ting som skjer rundt oss, men ingen trenger å bekymre seg for meg. Jeg ser kanskje ikke slik ut fordi været ikke er bra. Jeg sover ikke mye, men jeg er full av energi. Situasjonen er en utfordring. Jeg ser det som en interessant utfordring, sier Klopp.

Liverpool møter RB Leipzig i Champions League tirsdag før de skal spille Merseyside-derby mot Everton i Premier League på lørdag. Klopp forteller at laget er fast bestemt på å snu formkurven.

– Det er en enorm utfordring. Jeg er klar, guttene er klare, og vi gir absolutt alt for å løse det, sier Klopp.

Fikk du med deg disse sakene?

Klopp misfornøyd med VAR etter at Liverpool raknet igjen

Britisk avis: Ny kontrakt til Solskjær dersom han klarer dette