Klopp hemmelighetsfull om van Dijk: – Vil ikke vite det

Jürgen Klopp, Liverpool, England
Foto: Action Plus / David Blunsden

Morten Haugdahl Lie

24. oktober 2020

LiverpoolPremier League

Jürgen Klopp kan ikke si når Virgil van Dijk er tilbake i trening etter den stygge korsbåndskaden han pådro seg i Merseyside-derbyet.

van Dijk er ennå ikke blitt operert for korsbåndskaden, men det meste tyder på at resten av sesongen må spilles uten nederlenderen.

Saken fortsetter under videoen

På fredagens pressekonferanse fikk Klopp flere spørsmål om sin skadde midtstopper. Tyskeren avslører at han ikke vil telle ned dager mens van Dijk er ute.

– Jeg kan forstå at folk er interessert i hvor lenge han er ute. Når det gjelder kirurgi og sånt, er det ikke fornuftig for oss å gi en tidsplan. Vi gjør det til et passende tidspunkt, sier Klopp før han legger til:

– Vi vil ikke vite hvor lenge han er ute, det vil helt sikkert ta lang tid. Til slutt er alle mennesker forskjellige, så vi kan ikke si hvor lang tid det tar.

Virgil Van Dijk, Liverpool, England
MÅ OPERERES: Virgil van Dijk kan gå glipp av resten av sesongen. Foto: Action Plus / Alessandro Garofalo

Mot Ajax var det Fabinho som måtte fylle tomrommet etter nederlenderen på stopperplass. Det løste brasilianeren bra, ifølge klopp.

– De er forskjellige spillere, men begge kan forsvare, det hjelper åpenbart. Vi vet alle at Fabinho kan spille i denne posisjonen. Han spilte for eksempel stopper mot Bayern, og var helt fantastisk, avslutter Klopp.

Lørdag tar Liverpool i mot Sheffield United på Anfield.