Joshua King ble banens beste med scoring og målgivende pasning

Joshua King, Bournemouth, England

Tirsdag tok AFC Bournemouth seg videre til femte runde i FA Cupen. Joshua King leverte en av sine beste kamper denne sesongen.

King var først involvert da han slo den målgivende pasningen til Jack Wilshere, som gjorde 1-0 etter 23 minutter.

League Two-klubben Crawley Town hang derimot med helt til sluttsignalet gikk på Vitality Stadium. I andre omgang satte Tom Nicholls inn utligningen fra kort hold.

Men bare seks minutter senere var King igjen frampå. Nordmannen fikk en pasning fra Arnaut Danjuma, og klemte til med høyrebenet sitt. Ballen suste inn i målets venstre hjørne, og det sto 2-1 til Bournemouth. Dette ble også sluttresultatet.

Imponerer i FA Cupen

Joshua King har lenge vært koblet til en overgang vekk fra Bournemouth, som rykket ned fra Premier League forrige sesong. 29-åringens høye lønnskrav skal være hovedgrunnen til at han fremdeles spiller i klubben, som for øyeblikket ligger på sjetteplass i Championship.

King har heller ikke fått særlig mye spilletid i ligaen. De siste kampene har han enten blitt byttet inn eller ut, og angrepsspilleren har ikke notert seg for en eneste scoring.

I FA Cupen er historien derimot en annen. Da Bournemouth valset over Oldham Athletic i tredje runde den 9. januar, scoret King to mål og slo én målgivende pasning. Laget vant oppgjøret 4-1. King er deres toppscorer så langt i turneringen, med tre mål totalt.