Hevder agenten har vært i møter med denne klubben

Cristiano Ronaldo. Foto: Mahdi Zare/Fars News Agency

Det siste døgnet har for det meste dreid seg om Cristiano Ronaldo, etter at flere klipp fra et lengre intervju med Piers Morgan dukket opp i sosiale medier.

37-åringen kom med krass kritikk mot Manchester United, manager Erik ten Hag og flere tidligere lagkamerater i klubben. Nå er fremtiden usikker for portugiseren.

Saken fortsetter under videoen

Ifølge britiske medier skal United ta en beslutning om dette etter hvert, men vil sette seg ned å høre hele intervjuet før de bestemmer seg.

Tirsdag kunne imidlertid Daily Mail melde at Ronaldos agent har vært i samtaler med tyske Bayern München. Møtene skal ha funnet sted forrige uke, og skal ha dreid seg om en potensiell overgang i januar.

Sky Sports-journalist Florian Plettenberg skriver at en overgang til Bayern ikke vil skje på grunn av Ronaldos alder, og at dette ikke samsvarer med Bayerns planer videre.

Dermed er det ikke godt å si hvordan veien blir videre for Cristiano Ronaldo. Det som imidlertid er helt sikkert, er at Ronaldo-sagaen vil fortsette en god stund fremover.

Les også:

Hevder agenten har vært i møter med denne klubben