Har du troen på Ødegaard-scoring mot Tottenham bør du lese dette

Foto: CRAIG BROUGH / REUTERS

Morten Haugdahl Lie

10. januar 2022

ArsenalPremier LeagueTottenham

(Sponset) Til helgen braker Arsenal og Tottenham sammen i kampen om Nord-London, et oppgjør Martin Ødegaard har trivdes i så langt i Arsenal-karrieren.

De to lagene hadde en svært ulik innledning på sesongen. Tottenham begynte med tre strake seiere, mens Arsenal gikk på tre smeller på rad og null poeng.

Saken fortsetter under videoen

Hopper man tre runder videre sto begge lagene på ni poeng, og Arsenal som hadde en målforskjell på -9, hadde karret seg forbi Tottenham på tabellen.

I løpet av de første seks rundene møttes Arsenal og Tottenham på Emirates, her gikk de røde seirende ut av oppgjøret med sifrene 3-0. Ødegaard var en av Arsenals beste, til tross for at drammenseren ikke noterte seg på scoringslista.

NORDMANNEN STRÅLER I PREMIER LEAGUE: Ødegaard har virkelig funnet seg til rette i Arsenal. Foto: Wikipedia

Han scoret imidlertid i 3-1 seieren over Tottenham forrige sesong, og denne sesongen står han med scoringer mot Burnley, Manchester United, Southampton og Everton.

De tre siste scoringene kom i tre kamper på rad i desember, med høyrefot, venstrefot og hodet.

Hos blant andre LeoVegas får du nå 5.50 i odds for Ødegaard-scoring mot Tottenham på søndag. Har du troen på at han scorer først i denne kampen, ligger oddsen på hele 12.00.

Arteta virker å være stor fan av midtbanespilleren og det aller meste tyder på at han starter borte mot Tottenham på søndag.