Gull-praten har sneket seg inn i Manchester: Dette sier Solskjær om tittelsjansene

Foto: Carl Recine/Action Images via Reuters

Morten Haugdahl Lie

11. januar 2021

Manchester UnitedPremier League

Manchester United har vunnet åtte av sine siste 10 Premier League-kamper, kun målforskjell skiller klubben fra rivalen Liverpool som topper ligaen.

Flere snakker nå om United som en seriøs tittelutfordrer denne sesongen. Det har ikke vært en selvfølge siden Sir Alex Ferguson la opp i 2013.

Saken fortsetter under videoen

Men Ole Gunnar Solskjær vil absolutt ikke la seg rive med, ifølge Sky Sports.

– Vi er ikke engang halvveis i sesongen ennå. Hver kamp i Premier League er en utfordring. Watford ga oss en test, Burnley er en test, Liverpool er en annen, så drar du til Fulham, som er en annen test igjen. Ingen vil huske hvordan tabellen så ut 12. januar i 2021, sier Solskjær på pressekonferansen før Burnley-kampen på tirsdag.

Ole Gunnar Solskjær
FORM: Til tross for lagets gode form og plassering på tabellen, vil ikke Solskjær si mye om tittelmulighetene. Foto: Reuters / Phil Noble

Solskjær har forståelig nok unngått å snakke om en tittelsjansene når det har blitt et tema. United-sjefen setter likevel pris på å bygge opp spenningen for fansen foran en stor uke.

– Jeg synes det er flott at fansen vår er spent og at de er fornøyde med hvordan vi ligger an. Det er fint at vi har denne lille følelsen av spenning. Jeg konsentrerer meg om tirsdag, og så får vi se hvor vi er etter den kampen, legger nordmannen til.

Fire spillere usikre

United slo Watford 1-0 på Old Trafford i FA Cupens tredje runde lørdag. Tre spillere som ikke var å se i troppen var Pogba, Lindelöf og Shaw, de er skadet og dermed usikker til Burnley-kampen sier Solskjær.

– Jeg håper alle tre blir klare til Liverpool-kampen, men jeg er ikke sikker på om de blir klare for Burnley.

Eric Bailly, måtte forlate banen like før pause mot Watford med en hodeskade. Han må vurderes før kampen på Turf Moor.

Paul Pogba, Andreas Pereira, Eric Bailly, Manchester United, England
SKADET: Paul Pogba og Eric Bailly er usikre til kampen mot Burnley tirsdag. Foto: Reuters / JASON CAIRNDUFF

Tirsdag kan Manchester United overta tabelltoppen dersom de tar poeng borte mot Burnley. På søndag braker storkampen mot Liverpool løs.

Les også:

Trøndersk stortalent kan være «den nye Ajer»

Dommeren innrømmer at han gjorde en tabbe