Etter åtte år på utlån forlater 26-åringen den engelske storklubben

Foto: William Keane / Wikipedia

Isak Brønseth

14. januar 2021

ChelseaManchester UnitedOvergangerPremier League

Lucas Piazon har meldt overgang fra Chelsea til den portugisiske klubben S.C. Braga. Brasilianeren har vært lånt ut i flere år.

Braga bekreftet overgangen selv på sin hjemmeside torsdag. Piazon har signert på en kontrakt som binder han til klubben fram til 2025.

Saken fortsetter under videoen

Piazon, som fyller 27 år om seks dager, har tilhørt Chelsea siden 2011. Den gang ble han sett på som et svært lovende talent, og London-klubben snappet han opp etter hard konkurranse med blant annet Juventus. Han kom fra den brasilianske klubben São Paulo.

Piazon fikk derimot kun spille én kamp i Premier League for Chelsea i 2012/13-sesongen. Samme sesong spilte han også to kamper i Ligacupen. Siden dette har han vært lånt ut til Málaga, Vitesse, Eintracht Frankfurt, Reading, Fulham, Chievo og Rio Ave, før han nå signerte permanent for Braga.

Fosu-Mensah forlater United

I tillegg har nederlandske Timothy Fosu-Mensah offisielt blitt klar for den tyske klubben Bayer 04 Leverkusen. Den 23 år gamle forsvareren ble hentet til Manchester United i 2014, og forlater nå Old Trafford for godt.

Han har skrevet under på en kontrakt som utløper i 2024. Leverkusen befinner seg for øyeblikket på tredjeplass i den tyske ligaen, ett poeng over Erling Braut Haalands Borussia Dortmund.

Les også:

Nå har Norge godt over 100 utenlandsproffer: Disse 17 spiller fotball i Storbritannia