Old Trafford, Manchester United, England

Isak Brønseth

4. januar 2022

Manchester UnitedPremier LeagueWolverhampton

Wolverhampton styrte kampen i perioder og vant 1-0 mot Manchester United mandag kveld.

Det er første gang siden februar i 1980 at Wolverhampton Wanderers vinner på Old Trafford i ligasammenheng. Før gårsdagens oppgjør hadde de tapt syv ganger og spilt uavgjort tre ganger på bortebane mot Manchester United.

Saken fortsetter under videoen

João Moutinho sto for kampens eneste scoring etter 82 minutter. Det nærmeste United kom scoring var da Bruno Fernandes traff tverrliggeren med et skudd etter 67 minutter.

Men Wolves kunne like gjerne vunnet med flere mål. Også Romain Saïss traff treverket etter et frispark ikke lenge før det avgjørende målet.

Første tap under Ralf Rangnick

Dette var Manchester Uniteds første tap siden november i 2021, da de tapte 4-1 mot Watford. Dette var også Ole Gunnar Solskjærs siste kamp som manager for klubben.

Hans erstatter, Ralf Rangnick, har slitt med å sette sitt preg på spillestilen. Likevel hadde de fem seiere og tre uavgjortresultater før kampen mot Wolves med tyskeren i sjefsstolen.

Neste kamp for Manchester United kommer mandag mot Aston Villa i tredje runde i FA Cupen. Deretter møter de samme lag i Premier League lørdag 15. januar. United er nummer syv på tabellen med 31 poeng etter 19 serierunder. Bak dem ligger nettopp Wolves, som har 28 poeng etter like mange kamper.