Den omdiskuterte stjernen med erklæring til United-fansen

Paul Pogba, Manchester United
Foto: REUTERS / PHIL NOBLE

Morten Haugdahl Lie

13. desember 2020

Manchester UnitedPremier League

Paul Pogba sier at han alltid har og alltid vil kjempe for Manchester United. Nå insisterer han på at forholdet mellom ham og klubben er bra.

Pogba har fått massiv kritikk denne sesongen, spesielt etter at hans superagent Mino Raiola fortalte til Tuttosport at franskmannens tid i United-trøya nærmet seg en ende.

Saken fortsetter under videoen

Uttalelsene har gjort at franskmannen, som tidligere har sagt at en overgang til Real Madrid ville vært en drøm, er het på ryktebørsen.

SUPERAGENT: Mino Raiola har gått langt i å antyde at Paul Pogba er ferdig med Manchester United. Foto: Skjermdump

Nå har Pogba lagt ut et innlegg på Instagram hvor han slår tilbake mot kritikken han har fått den siste tiden, spesielt etter Raiolas uttalelser.

-Jeg har alltid kjempet og vil alltid kjempe for Manchester United, mine lagkamerater og fansen. Bla bla er ikke viktig. Fremtiden er lang, idag er det som gjelder og jeg er 1000 prosent involvert. Alltid sterke sammen… alt har vært klart mellom klubben og meg og det vil aldri endre seg. Når du ikke vet hva som foregår innenfor, ikke snakk, skriver Pogba i et innlegg på Instagram

Solskjær har insistert på at Pogba fortsatt har lyst til å spille for United, og valgte Pogba, en sjelden gang, fra start i Manchester-derbyet lørdag.

Ole Gunnar Solskjær
FORSVARER POGBA: Ole Gunnar Solskjær viser den franske stjernen tillit til tross for Raiolas uttalelser. Foto: Reuters / Phil Noble

Kampen endte forøvrig 0-0, det betyr at United fortsatt er foran sin erkerival med ett poeng.

Les også:

Rodgers bekrefter at Leicester-spilleren må finne seg en ny klubb