Britiske medier: United-stjernen skjelte ut stortalentet foran hele laget

Foto: Carl Recine/Action Images via Reuters

Morten Haugdahl Lie

10. november 2020

Manchester UnitedPremier League

Bruno Fernandes skal ha kjeftet på Mason Greenwood etter slapp innsats på treningsfeltet den siste tiden.

Ifølge The Times, skal Mason Greenwoods holdninger og prestasjoner på trening den siste tiden være urovekkende for United.

Saken fortsetter under videoen

Greenwood var ikke med United-troppen som slo Everton 3-1 på Goodison Park Lørdag. Solskjær sa da at 19-åringen var syk, men ifølge The Times er det slapp innsats på treninger den siste tiden som gjorde at unggutten ble vraket.

Ble skjelt ut

Nå skal Bruno Fernandes ha fått nok av den slappe innsatsen. Avisen skriver at portugiseren satte Greenwood på plass foran hele laget.

OVERHALING: Greenwood skal ha fått høre det av Bruno Fernandes på trening. Foto: Kane Brooker / Wikipedia

Greenwood spilte bare noen minutter i Champions League-kampen mot Istanbul Basaksehir, dager før Premier League-kampen mot Everton. Dermed var det overraskende at unggutten ikke var med mot Everton.

I oktober fikk han en advarsel av Manchester United etter å ha møtt opp for sent til trening. Tidligere i år ble han sendt hjem fra landslagssamling med England, etter å ha brutt koronaprotokollene sammen med Manchester City-spiller Phil Foden. Greenwood ble også tatt for å ha innhalert lystgass samme måned.

Ole Gunnar Solskjær
BEKYMRET: Ole Gunnar Solskjær håper nok å få stortalentet i gang igjen denne sesongen. Foto: Reuters / Phil Noble

Bekymret for søvnmangel

Nå håper Solskjær på å stramme opp stortalentet på Carrington treningsanlegg de neste to ukene. Greenwood ble nemlig ikke tatt ut til landslagssamlingen denne gangen heller, skriver avisen Daily Mail.

Avisen hevder også at klubben bekymrer seg for Greenwoods livsstil og mangel på søvn.

19-åringen har vært i Manchester United siden han var seks år gammel. Forrige sesong slo han gjennom med ti mål i Premier League.