Bayern trakk seg fra forhandlingene: Nå linkes stjernen til engelsk storklubb

Foto: Wikipedia

Bayern München har trukket tilbudet om forlengelse av kontrakten til David Alaba.

Det sier klubbens president Herbert Hainer.

Saken fortsetter under videoen

Ethvert håp om at den allsidige forsvarsspilleren skulle skrive under på en ny avtale, ser ut til å være borte da Hainer bekrefter at tilbudet ikke lenger er på bordet.

– Vi ga ham et veldig bra og rettferdig tilbud – spesielt i disse tider. Vi fortalte Davids agent under det siste møtet at vi ønsket klarhet og svar innen utgangen av oktober. Men vi har ikke hørt noe før på lørdag. Vår sportslige leder Hasan Salihamidzic kontaktet deretter agenten, og svaret var at tilbudet fremdeles er utilfredsstillende, og at vi bør tenke mer.

– Vi bestemte oss for å ta tilbudet vekk fra bordet. Det betyr at det ikke lenger er noe tilbud, forteller Hainer til tyske Bild.

Ryktes til Premier League

Alabas kontrakt går ut neste sommer, og det skal være en rekke Premier League-klubber som står klar med sjekkheftet.

Flere britiske medier, deriblant LiverpoolEcho, melder at østerrikeren fort kan havne i Liverpool. Jürgen Klopps mannskap er tynne i midtforsvaret etter at Virgil van Dijk skadet korsbåndet.

SKADEUTSATT: Liverpools midtstoppere har sliter med skader denne sesongen. Foto: Skjermdump

Fabinho og Joel Matip sliter også med skader og en overgang for Alaba kan fort skje allerede i januar. Skal Bayern sitte igjen med penger for 28-åringen, må de selge innen februar.

Alaba har spilt nesten 400 kamper for Bayern og har vunnet 17 trofeer siden han debuterte på Allianz Arena i 2010.