Belgia senket England: Sjekk PL-stjernens utrolige målstatistikk

Isak Brønseth

16. november 2020

EnglandLeicester CityNational LeagueStatistikk

Belgia slo England 2-0 i Nations League søndag kveld. Leicester-spiller Youri Tielemans scoret kampens første mål og ble kåret til banens beste spiller.

Etter bare ti minutter fikk Tielemans en pasning fra tidligere Manchester United-spiller Romelu Lukaku. Tielemans banket til fra distanse, og ballen gikk via stolpen og i nettet bak Jordan Pickford.

Nå har 23-åringen scoret tre mål på sine fem siste kamper for klubb- og landslag. Det er like mange som han hadde scoret på 46 kamper før dette. Tielemans ble også utnevnt til kampens beste spiller mot England.

14 minutter senere satte Napoli-spiller Dries Mertens inn 2-0-scoringen på et frispark. Dette ble også sluttresultatet.

Dermed har England tapt to kompetitive kamper på rad for første gang siden 2018, da de tapte tre på rad. Forrige tellende kamp tapte de 1-0 mot Danmark. England befinner seg nå på tredjeplass i sin gruppe i Nations League, bak Belgia og Danmark. Tapet mot Belgia betyr at England nå er ute av Nations League. Onsdag møter de likevel Erik Hamrén og Island på Wembley.