FPL runde 9: Årets tøffeste kapteinsvalg

Victor Moses, Chelsea, England
Foto: @cfcunofficial/Wikipedia

Håkon Pallin Kjeldsen

19. november 2020

FantasyPremier League

Skader, virus, skader og skader. Landslagene har spilt sine siste kamper frem til mars, og det er endelig tid for klubbfotball igjen.

Saken fortsetter under videoen

Covid-19 og skader har i aller høyeste grad preget Premier League denne landslagspausen. Blant annet har allerede skadeutsatte Liverpool mistet Joe Gomez i lang tid, mens også kaptein Jordan Henderson pådro seg skade på landslagsopphold.  Mo Salah testet som kjent positivt for covid-19.

Dette åpner imidlertid dørene for andre spillere, og dersom du fortsatt sitter på wildcard er det kanskje nå du skal spille det?

Rundens valg

Rundens kaptein: Årets vanskeligste kapteinsvalg. Tottenham møter Manchester City. Der holder vi oss unna. Vår mest valgte kaptein denne sesongen, Mo Salah, er uaktuell grunnet covid-19. Chelsea sliter historisk mot Newcastle. Jamie Vardy mot et nykomponert Liverpool-forsvar kanskje? Har gitt seg på landslaget, så han er så frisk og rask han kan bli. Vi prøver Vardy på Anfield!

Rundens skuffelse: Jeg tror Chelsea får det tøft mot Newcastle, men tørr ikke å snakke negativt om Hakim Ziyech. Alt lykkes for den mannen om dagen! Rundens skuffelse går heller til Timo Werner som har blitt plassert en del ute på vingen for Chelsea. Frank Lampard har også hintet til at han skal la tyskeren hvile litt fremover.

Rundens overraskelse: Aleksandar Mitrovic. Den serbiske bamsen får rundens overraskelse for andre gang på kort tid. Møter Everton hjemme. Everton har sluppet inn minst to mål i fem(!) strake seriekamper, og har ikke vunnet en kamp siden 3. oktober. Er vel heller ingen tvil om at serberen er på straffer nå etter det som skjedde sist.

HUSK FRISTEN LØRDAG OG BLI MED I VÅR FANTASYLIGA.

Ligakode: dkqwns