FPL runde 8: Solskjær påvirker ukas skuffelse

Ole Gunnar Solskjær
Foto: Reuters / Phil Noble

Håkon Pallin Kjeldsen

6. november 2020

FantasyPremier League

Endelig skulle det lykkes i alle kategoriene. Ukas kaptein scoret mål, skuffelsen plukket ett poeng, mens ukens overraskelse rev med seg åtte.

Saken fortsetter under videoen

Vi satser på å fortsette den gode stimen når vi nå ser frem mot runde 8. Ukas runde byr blant annet på en skikkelig godbit, men først ser vi tilbake på runden som gikk.

Runde 7

Rundens kaptein: Mo Salah. Liverpools stabile toppscorer leverte nok en gang, og ga hans trofaste eiere åtte flotte poeng. Vi som satte han som kaptein fikk dermed 16.

Rundens skuffelse: Wilfried Zaha. Ingen målpoeng, men ett gult kort ble fasiten for Zaha mot Wolves. Perfekt!

Rundens overraskelse: Aleksandar Mitrovic. Det ble knockout i den serbiske rovdyrsduellen på mandag. Mitrovic leverte to assist og åtte poeng på fantasy.

Rundens valg

Rundens kaptein: Harry Kane. I og med at Liverpool og Manchester City møtes blir det naturlig å se til Tottenham som møter West Bromwich. Her er det to muligheter i Kane og Heung-Min Son. Ukas valg faller på Kane på grunn av magefølelse og straffespark.

Rundens skuffelse: Dominic Calvert-Lewin. Vi prøver igjen. Han scorer stort sett hver kamp, og dermed høres det kanskje rart ut at han er ukas skuffelse. Argumentet er at de møter Ole Gunnar Solskjærs røde djevler på lørdag, og nordmannen har hatt en vanvittig evne til å snu skuta når det ser som verst ut. Nå linkes Mauricio Pochettino inn portene på Old Trafford, så da passer det bra for United å slå tilbake igjen.

Rundens overraskelse: Leandro Trossard. Etter en fin start på sesongen har det roet seg for belgieren. På fredag møter Brighton et Burnley som slipper til mye avslutninger fra langt hold. Det kan bety flere skuddmuligheter for Trossard, og forhåpentligvis også en scoring eller to.

HUSK FRISTEN FREDAG OG BLI MED I VÅR FANTASYLIGA.

Ligakode: dkqwns