FPL runde 7: Serbisk rovdyrsduell på mandag

Håkon Pallin Kjeldsen

29. oktober 2020

FantasyPremier League

Storlagene snubler i tur og orden. Everton og Aston Villa har begynt å tape. En ny runde fantasy er på trappene.

Runde 6 kom som julekvelden på kjerringa da undertegnede ikke hadde fått med seg at runden ble sparket i gang allerede fredag før det var for sent. Nå er vi imidlertid klar for en ny runde med Premier League-fotball. Siste tips er nå nesten to uker siden, men vi tar et aldri så lite tilbakeblikk likevel.

Saken fortsetter under videoen

Runde 5

Rundens kaptein: Harry Kane. 16 poeng. De som gikk for Son fikk også 11. Nok et strålende kapteinsvalg.

Rundens skuffelse: Ben Chilwell. Spådommen om baklengsmål med Kepa i buret slo til, men Chilwell noterte seg for en assist og til sammen fire poeng. Har blitt noen bom på rundens skuffelse hittil, men nå snur det.

Rundens overraskelse: Rhian Brewster. Et skikkelig langskudd som nevnt. Spådde scoring dersom han startet mot Fulham, men han kom inn fra benk og fikk ett fattig poeng. Vi håper på bedre uttelling denne runden.

Rundens valg

Rundens kaptein: Mo Salah. Skuffende to poeng mot Sheffield United, men det sto ikke på sjansene for den vanligvis så effektive kantspilleren. West Ham har imponert i det siste, men ikke nok til å gå bort fra Salah. Dersom du ikke eier Liverpools nummer 11 er det naturlig å se til en av Tottenham-gutta.

Rundens skuffelse: Wilfried Zaha. Ivorianeren har levert sterkt denne sesongen. På fredag møter han Wolves som har vært involvert i ganske lite mål denne sesongen. Sjansene blir nok ikke like store som mot Fulham, og jeg tror ikke Zaha får all verden med poeng.

Rundens overraskelse: Aleksandar Mitrovic. En serbisk bjørn mot en annen. Mitrovic for Fulham mot Ivanovic for West Brom. Føler dette blir enten eller for førstnevnte, og at han kan være verdt å ta sjansen på runden som kommer.

HUSK FRISTEN FREDAG OG BLI MED I VÅR FANTASYLIGA.

Ligakode: dkqwns