Marcus Rashford og Harry Maguire, Manchester United, England

Isak Brønseth

9. april 2021

Europa LeagueManchester UnitedStatistikk

Manchester United sikret seg et bra utgangspunkt før andre kvartfinalekamp i Europa League. Granada ble slått 2-0 på bortebane.

En halvtime ut i oppgjøret på Estadio Nuevo Los Cármenes sendte Victor Lindelöf en perfekt pasning gjennom til Marcus Rashford. 23-åringen satte deretter ballen i mål bak Granada-keeper Rui Silva.

Saken fortsetter under videoen

Rashford ble dermed den første engelske spilleren som scorer åtte mål i europeiske turneringer for United i samme sesong siden Bobby Charlton. Klubblegenden gjorde dette i 1964/65-sesongen.

Marcus Rashford scoret seks mål i gruppespillet i Champions League, men United ble nummer tre og måtte derfor nøye seg med Europa League-sluttspill. Der har han også bidratt med to nettkjenninger.

Like før full tid fikk United også et straffespark, som Bruno Fernandes satte i mål. Sluttresultatet ble dermed 2-0 til Solskjærs mannskap, som har et flott utgangspunkt før returoppgjøret på Old Trafford neste uke.

Verre for Arsenal

Mikel Artetas Arsenal var det andre engelske laget i aksjon torsdag kveld. London-laget tok ledelsen på hjemmebane mot Slavia Praha da Nicolas Pépé scoret etter 86 minutter.

Dette skulle likevel ikke holde kampen ut. Tomáš Holeš satte inn utligningen for Slavia Praha etter et hjørnespark tre minutter på overtid, og stillingen ble til slutt 1-1 på Emirates Stadium. Tsjekkerne fikk dermed med seg et viktig bortemål til returkampen.