Keepmoat Stadium. Foto: Wikipedia

Isak Brønseth

6. mars 2021

Doncaster RoversLeague OnePlymouth Argyle

Doncaster Rovers slo Plymouth Argyle 2-1 på hjemmebane lørdag. Evigunge James Coppinger var en av kampens beste spillere.

Hjemmelaget tok ledelsen allerede etter syv minutter. James Coppinger sendte ballen inn i Plymouth-feltet etter et hjørnespark. Der var forsvarsspiller Thomas Anderson, som stanget inn sitt første ligamål for sesongen.

Saken fortsetter under videoen

Stillingen var 1-0 til pause, men kun tre minutter etter hvilen scoret Doncaster igjen. Coppinger slo inn på nok et hjørnespark, og denne gangen sto Omar Bogle klar inne i sekstenmeteren. Han gjorde som Anderson i første omgang, og headet ballen i mål bak Plymouth-keeper Michael Cooper.

To minutter senere fikk bortelaget satt inn en redusering ved Niall Ennis, men oppgjøret endte 2-1. Doncaster er nå nummer fem i League One, og ligger godt an til å endte opp med en playoff-plass ved sesongslutt.

600 kamper

Dette var Coppingers kamp nummer 600 for Doncaster Rovers. Med unntak av et kort låneopphold i Nottingham Forest i 2012, har 40-åringen vært i klubben siden 2004.

Han har vært med på opprykk til Championship, og nedrykk til både League One og League Two. Denne sesongen står han med to mål og to målgivende pasninger etter 18 ligakamper.

Allerede tirsdag kommer en ny kamp for klubben når de møter Crewe Alexandra på bortebane.