Johansen på scoringslista da laget snudde til seier

Jørgen Haug

17. mars 2021

ChampionshipMillwallQueens Park Rangers

Stefan Johansen spilte hele kampen og scoret det viktige 2-2-målet da QPR snudde 0-2 til 3-2 hjemme mot Millwall i kveld.

I kampens 67. minutt mottok finnmarkingen et innlegg fra venstre, som han satte i mål ved hjelp av to touch fra kloss hold.

Snuoperasjon

Bortelaget Millwall tok med seg en 2-0-ledelse i garderoben etter scoringer av Jed Wallace og Mason Bennett. Like etter pause svarte QPR og Charlie Austin, før Johansen altså satte inn utligningen. Få minutter før slutt fullførte nederlenderen Jordy de Wijs snuoperasjonen og sørget for tre poeng for QPR.

Målet var Stefan Johansens andre på 11 kamper etter at han kom på lån fra Fulham i januar. Hele syv av disse kampene har endt med QPR-seier. Det er faktisk flere trepoengere enn London-klubben tok i de 25 første serierundene uten nordmannen på laget (seks seire totalt).

Fikk du med deg disse sakene om Stefan Johansen og QPR?

Endelig en nordmann til London-klubben igjen: – Forventer at han går rett inn på laget