Championship-klubb går hardt ut mot egne fans etter pipekonsert under «Black lives matter»-markering

Foto: Wikipedia

Jørgen Haug

6. desember 2020

ChampionshipDerby CountyMillwall

I helga var fansen endelig tilbake på tribunene i engelsk fotball, men tilbakekomsten til Millwall-fansen ble overskygget av en uønsket hendelse.

I Championship-oppgjøret mellom Millwall og Derby var det 2000 tilskuere til stede. Noen av disse valgte å avholde en pipekonsert under «Black lives matter»-markeringen før avspark. Millwall går hardt ut mot sine egne fans etter opptrinnet.

Saken fortsetter under videoen

– Millwall Football Club ble forferdet og trist av hendelsene som skjemmet lørdagens kamp mot Derby County på The Den. Klubben har jobbet utrettelig de siste månedene for å forberede fansens retur og dette skulle vært en positiv og spennendee anledning, som ble totalt overskygget til stor skuffelse og opprør for de som har bidratt til at fansen skal komme tilbake på tribunene, skrev Millwall i en pressemelding søndag.

– I de kommende dagene vil representanter fra klubben møte Kick It Out-organisasjonen og representanter fra andre egnede organer i et forsøk på å bruke lørdagens begivenheter som en katalysator for raskere løsninger som har innvirkning både på kort og lang sikt, la Millwall til.

Se video fra hendelsen her: